Blomsteravtalen

En hel sesong med blomster 2019

Gled noen med en hel sesong med blomster! Annen hver tirsdag, fra juni til oktober kan du eller en du vil glede hente en bukett med de vakreste blomstene Jæren har å by på. En vakker måte å følge sesongens skiftninger. Vi starter tirsdag 4.juni.

2 500,00 Kr

En halv sesong med blomster – høstsesongen 2019

Gled deg selv eller noen andre med en halv sesong med blomster! Annen hver tirsdag, fra august til oktober kan du eller en du vil glede hente en bukett med de vakreste blomstene Jæren har å by på. En vakker måte å følge sesongens skiftninger. Høstens blomsteravtale starter 5.august.

1 400,00 Kr

Sesongen for avtalen strekker seg fra mai/juni til oktober.

Blomstene våre har god holdbarhet så to personer kan dele på en avtale om du syns to ganger i måneden blir for ofte.  Blomstene hentes hver tirsdag i tidsrommet klokka 15-17

Når du inngår Alvehagens blomsteravtale kan du være trygg på at du vil få de mest miljøvennlige blomstene du kan oppdrive.  Vi dyrker helt uten kjemiske midler og er opptatt av at blomstene våre ikke bare skal være gode for sjelen, men også for kloden vi bor på.  I tillegg passer vi på at det alltid er nok mat igjen til våre pollinerende insekter.

20160708_104820