Blomsteravtalen

En hel sesong med blomster 2018

Gled noen med en hel sesong med blomster! Annen hver uke, fra juni til september kan du eller en du vil glede hente en bukett med de vakreste blomstene Jæren har å by på. En vakker måte å følge sesongens skiftninger. Etter at du har lagt inn din bestilling her tar Line kontakt for nærmere avtale.

kr2 500,00

En halv sesong med blomster – vårsesongen 2018

Gled noen med en vårsesong med blomster! Annen hver uke, fra mai til juli kan du eller en du vil glede hente en bukett med de vakreste blomstene Jæren har å by på. En vakker måte å følge sesongens skiftninger. Etter at du har lagt inn din bestilling her tar Line kontakt for nærmere avtale.

kr1 200,00

Sesongen for avtalen strekker seg fra mai/juni til september.

Blomstene våre har god holdbarhet så to personer kan dele på en avtale om du syns to ganger i måneden blir for ofte.  Blomstene hentes hver tirsdag i tidsrommet klokka 15-17

Når du inngår Alvehagens blomsteravtale kan du være trygg på at du vil få de mest miljøvennlige blomstene du kan oppdrive.  Vi dyrker helt uten kjemiske midler og er opptatt av at blomstene våre ikke bare skal være gode for sjelen, men også for kloden vi bor på.  I tillegg passer vi på at det alltid er nok mat igjen til våre pollinerende insekter.

20160708_104820