Blomsterbestilling

 

Blomstersesongen i Alvehagen strekker seg fra april/mai til frosten kommer.

Liten bukett

En liten bukett av det fineste som blomstrer akkurat nå. Innholdet i buketten varierer igjennom sesongen så farge og type blomster vil variere.

350,00 Kr

Medium bukett 500,-

Medium bukett

En frodig håndfull av det fineste som blomstrer i vårt hjørne av Jæren akkurat nå. Farger og sorter blomster vil variere i gjennom sesongen. En medium blomsterbukett er en fin størrelse om du skal gi en oppmerksomhet.

500,00 Kr

Stor bukett

En stor bukett av det fineste som blomstrer i vårt hjørne av Jæren akkurat nå. Farger og sorter blomster vil variere i gjennom sesongen. Finere blomstergave kan man ikke få!

700,00 Kr

 

I Alvehagen dyrker vi vakre, naturlige og ofte duftende snittblomster. Fylte tulipaner, narsisser med himmelsk duft, erteblomster, pyntekorg, gamle staudesorter, deilige urter, løvemunn i de herligste farger, zinnia og mengder av høstens dronning; dahlia. Hvert år prøver vi nye sorter, siler vekk noen og beholder gamle favoritter.

Vi elsker at blomstene våre er så fulle av liv.  Her dyrkes det etter bærekraftige, økologiske prinsipper slik at humla kan suse og hagen kan opprettholde et stort biologisk mangfold. Vi dyrker et rikt utvalg av planter som vi høster fra april/mai til oktober, alt etter når frosten kommer og går.

Blomstene plukkes mens duggen ennå ligger i gresset. Skånsom behandling og den korte reiseveien fra hagen vår til vasen din er svært gunstig for blomstenes holdbarhet og kvalitet.

Til bryllup, selskap og styling lager vi naturlig binderi.  Blomstene vi dyrker er karakterfulle og litt viltre; de gjenspeiler stedet og forholdene de er dyrket under og blir håndplukket til hvert arrangement.